top of page

ESTETIKA

Verjamemo, da je lep nasmeh ogledalo negovanih zob, ustne votline in obraza. V naši zobni ordinaciji vam bomo svetovali pri izbiri pravega postopka, s katerim boste ohranili zdravje zob in ustne votline, pridobili lep in samozavesten nasmeh ter ohranili svež in mladosten videz obraza.

Zeleni-Krogi.png

ZOBNE LUSKE

S porcelanskimi luskami na najbolj dovršen način do privlačnega nasmeha.

Ljudje se za postopek odločijo zaradi želje po spremembi oblike, velikosti, barve ali postavitve zob. Gre za najmanj invazivno metodo, ki hitro zagotovi privlačen nasmeh in boljše počutje. Pri delu uporabljamo le najboljše materiale in najsodobnejšo opremo.

Wlus1.jpg
Winl2.jpg

INLEJI, ONLEJI, OVERLEJI 

Bele in trajne porcelanaste zalivke, ki se razlikujejo po velikosti in vrsti. 

Postopek priporočamo, kadar je zobovina močno poškodovana in želimo obnoviti zobe. Z belimi in trajnimi porcelanskimi zalivkami se izognemo dodatnemu brušenju zob, ki je potrebno za prevleko. Inleji, onleji in overleji ojačajo zobe, kar ne velja za amalgamske (črne) zalivke.

KOMPOZITNE BELE ZALIVKE 

Estetske in trajne zalivke, ki posnemajo obliko naravnih zob.

Za izdelavo belih zalivk se odločamo takrat,  ko nadomeščamo del kariozno poškodovanega zoba, ko je zob potrebno dograditi zaradi poškodbe, ali ko želimo zapreti razmak med zobmi.

Wkomp3.jpg
Wkom1.jpg

BELJENJE

Samozavesten nasmeh je ogledalo zdravih in lepih zob.

Zobje se obarvajo zaradi kajenja, uživanja kave, pravih čajev, rdečega vina in staranja. Zunanje madeže lahko ponavadi odstranimo že samo s profesionalnim čiščenjem in poliranjem zob, dodatno belino pa dosežemo z beljenjem v naši zobni ordinaciji.

Copy of Zeleni-Krogi.png

ORTODONTSKI PREMIKI ZOB

Nevidni in estetski zobni aparati, ki temeljijo na snemljivih prozornih plastičnih opornicah.

Za lep nasmeh lahko poskrbimo tudi z nevidnim zobnim aparatom, ki manjše nepravilnosti odpravi enako učinkovito  kot klasični zobni aparat. Nevidni zobni aparat je snemljiv in izdelan iz prozorne plastične mase - opornico na vsakih nekaj tednov zamenjamo za novo, v kateri so zobje rahlo bolj premaknjeni proti želeni poziciji.

Worto2.jpg

"Zdrav nasmeh je simbol veselja in samozavesti. Pozitivno vpliva tudi na to, kako se počutimo. Večina se strinja, da z zdravim in lepim nasmehom lahko izboljšamo komunikacijo. V naši zobozdravstveni ordinaciji vam nudimo najboljše postopke za samozavesten nasmeh in privlačen videz."

- Vid Gjurin, dr.dent.med.

POLNILA S HIALURONSKO KISLINO

Povrnite obrazu mladosten videz

Neinvaziven postopek pomlajevanja obraza. S hialuronskimi polnili lahko varno povečamo volumen in izboljšamo videz.

edit_DSC_4434-s.jpg
edit_DSC_4250-s-1.jpg

BOTULINUM TOKSIN

Za obraz brez gubic

Botulinum toksin na učinkovit, varen in neinvaziven način zakrije gubice na obrazu in vratu, sprosti žvečne mišice in zmanjša prekomerno potenje. 

OBLIKOVANJE USTNIC S POLNILI

Ustnice, ki vam pristojijo

S polnili dosežemo naraven videz ustnic, ki se harmonično prilega vašemu obrazu. Poleg večje samozavesti vam ta postopek omogoča tudi izboljšanje simetrije in proporcij obraza.

edit_DSC_4398-s.jpg
edit_DSC_4199-s-1.jpg

KIRURŠKA ODSTRANITEV ZNAMENJ

Odstranite moteče spremembe

Pomembna je prepoznava sumljivih sprememb, saj lahko s pravočasno odstranitvijo preprečimo dodatne zdravstvene zaplete.

Naročite se na novice.

Izpolnite spodnji obrazec in obvestili vas bomo o novostih v naši zobozdravstveni ordinaciji.

Hvala za prijavo!

bottom of page