top of page

DOBRODOŠLI

Področji zdravljenja in kirurgije se v zobni ordinaciji EIKO vedno prepletata z estetiko in higieno. Verjamemo, da eno brez drugega ne gre, saj je lep nasmeh ogledalo negovanih zob in zdrave ustne votline. S strokovnim pristopom ter izkušnjami pacientom zagotavljamo kakovostno in celovito izkušnjo.

Vid-Gjurin-Eiko-1.jpg

Vid Gjurin,
dr.dent.med.

Držati tempo s sodobnimi tehnikami in materiali je velik izziv. Prosti čas posvečam izobraževanju in trendom in pri delu oboje prepletam z naravnimi danostmi in željami pacientov. Moj moto skozi leta ostaja enak: "Lep nasmeh je ogledalo našega zdravja.''

Mia-Eiko-1.jpg

Mirjam Zaletel,
zobozdravstvena asistentka

Po zaključeni visoki šoli za zdravstvo sem strokovne izkušnje pridobila v več kot desetih letih dela na različnih delovnih mestih v zasebnih zobozdravstvenih klinikah. Veseli me delo z ljudmi, zato se posvetim vsakemu pacientu in mu skušam obisk zobozdravnika narediti čim bolj prijeten.

Matic Koren,
dr.dent.med.,
dr.med., specialist
maksilofacialne kirurgije

Stavim na znanje, izurjenost, individualen pristop in najsodobnejšo opremo. Če z zdravljenjem zobu ne moremo pomagati, ga je treba odstraniti, saj škodi zdravju. Pri svojem delu strokovnost prepletam s čutom za sočloveka. Moje vodilo je, da je pacient na prvem mestu.

Matic-Eiko-1.jpg

Naročite se na novice.

Izpolnite spodnji obrazec in obvestili vas bomo o novostih v naši zobozdravstveni ordinaciji.

Hvala za prijavo!

KONTAKT

Mirje 27, 1000 Ljubljana

+386 40 585 300
info@eiko.si

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page