top of page

POGOJI POSLOVANJA

1. Uvod

Spletna stran www.eiko.si in vse spletne strani znotraj te domene so v lasti podjetja EIKO, zobozdravstvene storitve, d.o.o., Medvedova cesta 17, 1000 Ljubljana. Spletna stran je namenjena predstavitvi storitev podjetja.

2. Vsebina spletnega mesta

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Podjetje EIKO d.o.o. se obvezuje, da bo storila vse kar je v njeni moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Spletna stran bo praviloma dostopna 24 ur na dan vse dni v letu. Zaradi tehničnih ali drugih razlogov lahko spletna stran ni dosegljiva tudi brez vnaprejšnjega opozorila. Zato podjetje EIKO d.o.o. ne odgovarja za obdobja nedelovanja.

 

3. Zaščita avtorskih pravic

To spletno mesto je last podjetja EIKO d.o.o. Prepovedana je kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vse zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja podjetja EIKO d.o.o.Nekatere slike na spletni strani so licenčno uporabljene z raznih spletnih knjižnic fotografij. 

 

4. Zaščita zasebnosti

Ob prvem obisku spletnega mesta, se na vaš računalnik shrani “piškotek”, ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami tudi preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne datoteke, ki skrbijo za boljšo komunikacijo z spletnim mestom in s pomočjo katerih denimo spletno mesto lahko vodi vaše osebne nastavitve. Pomembno je vedeti, da preko teh datotek nikakor ne moremo priti do vaših osebnih podatkov ali podatkov, ki so na vaše računalniku, razen tistih, ki so javno dostopni. Podatki, ki jih boste vpisali na spletnem mestu, so nam poslani preko spleta v nezaščiteni elektronski obliki, zato so lahko na razpolago tudi tretjim osebam.

 

5. Zunanje povezave

V primeru sklicevanja ali povezovanja te spletne strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje EIKO d.o.o. ne prevzema odgovornosti tako za vsebino kot za pravilnost delovanja teh spletnih strani.

 

6. Sprememba pogojev

Podjetje EIKO d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj ko so objavljene. 

 

7. Pristojno sodišče

Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Ljubljani.

 

8. Zaključek

Z vstopom na spletno stran soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji in jih boste spoštovali.

 

V Ljubljani, 21. julija 2022

bottom of page