top of page

Zdravje je lepota in lepota je zdravje

Pri ohranjanju zdravja in lepote je pomembna tako notranja kot tudi zunanja nega in skrb. V EIKO verjamemo, da estetika igra pomembno vlogo pri dobrem počutju in samozavesti - ko gre za zdravju zob in ustne votline pa tudi na splošno.


Na delavnici, posvečeni hialuronskim polnilom, ki je potekala 18. maja 2023 v naši zobozdravstveni ordinaciji na Medvedovi ulici 17, smo skupaj s strokovnjaki spoznavali novodobne pristope, ki poudarijo naravno lepoto kože, upočasnjujejo proces staranja ter pomagajo ohranjati mladost in svežino. Udeleženci so imeli priložnost spoznati najnovejše metode in tehnike ter se preizkusili v “hands on” injiciranju hialuronskih polnil na modelih.

Dogodek je vodil dr. Josip Banović, plastični kirurg, key opinion leader in trener za injiciranje hialuronskih polnil. Dr. Banović je z udeleženci izmenjal praktične nasvete in izkušnje, ki jim bodo koristili pri nadaljnjem delu. Delavnica, posvečena polnilom je bila odlična priložnost za udeležence, da razširijo svoje znanje na področju estetike in se naučijo uporabljati nove tehnike za izboljšanje lepote in samozavesti. Skrb za estetiko je ravno tako pomembna kot skrb za zdravje, saj le tako lahko dosežemo celovito ravnovesje.


bottom of page